אוכל וילדים יכולים ללכת נפלא ביחד.
בהכנה של האוכל יש שילוב של ריחות, צבעים, צורות, מרקמים וכמובן טעמים שונים שהילדים נהנים לחקור.
באווירה ביתית נמצא את שביל הזהב שבין הלימוד לשעשוע, ונעסוק בפיתוח חשיבה באופן חוויתי ומהנה.
נתייחס למטבח כמעבדה- נערוך ניסויים, נבשל ולסיום נכין טעימות לדרך.
ההנאות שבחוג:
*חוויה לכל החושים
. *לימוד מנהגים ואירוח
. *חקר וניסוי באמצעות חומרים מהמטבח
. *אינטראקציה ועבודת צוות.
מה מבשלים?
בצקים, מאפים, פסטות, מאכלי חגים, סלטים קרים וחמים.
.גילאים: מגן חובה ועד...
מקום: נהריה
שולה הרטמן דביר.
גננת מנוסה זה 25 שנה.