סדנת יין - מדובר בסדנה המלווה ביינות ישראלים איכותיים(יש אפשרות לערוך גם סדנת יינות מהעולם).סדנה חוויתית התורמת לגיבוש והעלאת המורל "יין ישמח לבב אנוש", במהלך הסדנה אני שופך אור על היסטוריית היין בארץ ובעולם, מדבר על ההבדלים בין זני הענבים צורת הגשת היין, יין ובריאות, שילוב יין ואוכל וכמובן טעימה מקצועית של מספר סוגי יינות איכות. (הגעה עד בית הלקוח עם היינות וכוסות היין)הסדנה נערכת באווירה לא פורמאלית וחוויתית
סדנת קוקטיילים- סדנה חוויתית על עולם האלכוהול והקוקטיילים. היכן הוזכרה המילה "קוקטייל" לראשונה ומה מקורה? איזה משקאות כדאי להחזיק בבית? אם להכנת קוקטיילים ואם לשתייה "נקייה". המשתתפים יחוו חווית בלתי נשכחת ויכנו את הקוקטיילים בעצמם. במהלך הסדנה יטעמו המשתתפים קוקטיילים קלאסיים ומפורסמים המעוטרים בקישוטי פירות אקזוטיים, וקוקטיילים חדשים פרי המצאתי.(הסדנה כוללת כוסות מקצועיות, אביזרי בר ומשקאות תוצרת חוץ).
במהלך הסדנה יוגרלו מספר פרסים מיוחדים למשתתפים.
בסיום הסדנה יחולקו למשתתפים דפים עם מרכביהם של הקוקטיילים ודרך הכנתם
סדנת וויסקי - סדנה חוויתית על עולם הוויסקי, מי המציא את הוויסקי האירים או הסקוטים?
מה ההבדל בין מאלט וויסקי לבלנדד וויסקי? האם האזור ממנו מגיע הוויסקי משפיע על אופיו
ומה חשיבותם של המים בתהליך? כמה זמן מתיישן וויסקי בחבית ומה חשיבות ההתיישנות?
איך טועמים וויסקי וכיצד ממולץ לשתות אותו? כל זאת ועוד בסדנה מרתקת בנושא.
במהלך הסדנה יטעמו המשתתפים מספר סוגי וויסקים איכותיים ויעמדו על ההבדלים בינהם.
מוטי קלמוביץ ראה רזומה- www.motikal.co.il