ההבדלים והניואנסים באים לידי ביטוי בקשת רחבה של מאפיינים החל מכמות המוזמנים, דרך בחירת המוזיקה שמלווה את האירוע, העיצוב וכמובן האוכל. זה ממש כמו להשוות בין חנות כלבו מרובת קומות למכירת בגדים לבין חנות בוטיק המייבאת פריטים ייחודים מצרפת ואיטליה.
אין בכלל ספק כי המרכיב העיקרי והחשוב ביותר בתכנון חתונת בוטיק בה גם אנחנו וגם הקהל שלנו שמים לב לכל פרט ולו הקטן ביותר הוא הקייטרינג.
אז מה חשוב כאשר בוחרים קייטרינג חלבי לחתונות קטנות ?
הקריטריון הראשון שאמור ללוות אותנו בתהליך הבחירה הוא האינטימיות. אנחנו מחפשים ליצור אווירה אינטימית, אותנטית, ממש כמו במסעדה שמסוגלת להכיל רק 50-100 מוזמנים אבל שתהיה פרטית רק שלנו. הכל חייב להיות סופר מדויק, נקי ולהעניק תחושה של ביתיות.
דבר נוסף שעלינו להתייחס אליו הוא רמת האיכות של הקייטרינג. המנות חייבות להתבסס על מרכיבים עונתיים טריים, התפריט משתנה בהתאם לתקופה בשנה והויז‘ן של בני הזוג, סוג של ”תפריט שף“ אשר נבנה בהתאמה אישית מושלמת בו שמים דגש על כל פרט ושילוב. הטעם חייב להיות מדויק, מושלם.
סגנון הגשה בחתונת בוטיק
כאשר בוחרים להפיק חתונה קטנה, יש לנו שתי אפשרויות וזה משהו שגם הקייטרינג שאנחנו בוחרים חייב לספק לנו. מצד אחד, ניתן ללכת על הקונספט המסורתי והידוע בו כל מנה מוגשת לשולחן על ידי מלצר.
זה מעניק לחתונה אווירה יוקרתית וייחודית. מצד שני, לזוגות שהתקציב מנחה אותם ומחפשים להפיק חתונה קלילה וזורמת, האופציה היותר נגישה היא זו המכונה ”בופה“.
כל המנות נפרסות לעיני האורחים וכל אורח בוחר את המנות שאליו הוא הכי מתחבר. תמיד אפשר לקחת תוספת ולהתנסות מהמגוון והשפע.
פתרון מקצה לקצה
בהיותנו בוחרים קייטרינג לחתונה קטנה, יש חשיבות גם לשירותים הנלווים. בעוד בחתונה גדולה, יהיה עלינו לבחור וגם לשלם על כל דבר בנפרד ולמצוא בעצמנו את הספקים האחראים על העיצוב, הציוד, האלכוהול, בחתונה קטנה, יש משהו שמאוד מקל כאשר אנו מקבלים את כל השירותים תחת קורת גג אחת.
האנרגיות מכוונות לאותו המקום ואין ספק שזה מאוד מקל על הזוג. למעשה, בחתונה קטנה ולא משנה מה הלוקיישן שבחרנו חברת הקייטרינג תהיה אחראית להגיע למקום האירוע לפני, לבחון את המטבח, את החלל שבו האוכל יוגש, להבין את רמת הנגישות של צוות הטבחים בזמן האירוע וכך גם לתזמן הכל מראש.
בחתונה לא לוקחים סיכונים ובשונה מאירוע גרנדיוזי שם צוות הטבחים והמטבח קבועים, בחתונה קטנה בהיבט של המיקום, הכל זמני ולכן מתבצע בזמן אמת.
זו גם הסיבה שאנחנו חייבים לבחור חברת קייטרינג שמנוסה באירועים מהסוג הזה ויש לה את היכולות הלוגיסטיות להיערך לאירועים כאלה. בנוסף, כדאי לבחור חברה שתספק לנו עוד מגוון של שירותים ברמה גבוהה כדי שנוכל לדעת שהכל נעשה על אותו קו עיצובי, אותו קונספט ואותה אווירה.
היום יש חברות קייטרינג אשר מספקות מגוון רחב של שירותים ואפילו בוחרות עבורכם יינות בוטיק ייחודיים, אלכוהול משובח ומפיות כותנה או משי שיתלוו לכלים.
לסיכום, לחתונה קטנה מגוון רחב של יתרונות הן בהיבט התכנוני והן בהיבט הביצועי, רק חשוב לשים דגש על כל הפרטים ולהיות קשובים לתכנון מוקפד וביצוע מהלב.
המאמר נכתב באדיבות קייטרינג נועה דניס – קייטרינג חלבי המציע שירותי קייטרינג חלבי לאירועים קטנים של עד 150 מוזמנים.