הסדנא עוסקת באספקטים השונים של צילום מזון - החל מבניית קומפוזיציה נכונה ויצירת התאורה המתאימה, וכלה בבחירה מדויקת של מרכיבי המנה, בעבודת הסטיילינג והכנת הצילום למגזין.
במהלך הסדנא יתמודדו המשתתפים עם צילום של סוגי מזון שונים, יחשפו לז``אנרים השונים בצילום מזון ויעבדו עם אור יום, תאורה מלאכותית והשילוב ביניהם. הסדנא משלבת בין שיעורים תיאורטיים ועבודה מעשית בסטודיו ובשווקים.
פתיחה - יום שישי, 16.7
מרצה: דניאל לילה
בוגר המחלקה לצילום ב``קמרה אובסקורה``. מתמחה בצילום מזון. עובד עם מיטב השפים והמסעדות, מצלם קטלוגים, ספרי בישול ולמגזינים שונים ביניהם ``על השולחן``.