סדנת יין מרתקת, הפותחת לכם צוהר אל עולמו המרתק והקסום של היין.
בסדנה נלמד על תהליכי הייצור של היינות השונים, זני הענבים, סוגי היינות בארץ ובעולם וסיפוריהם המרתקים. נטעם מגוון יינות, נלמד את אומנות הטעימה, כיצד להבדיל בין היינות השונים וכיצד להתאימם לאוכל. נלמד כיצד לרכוש יין ולאחסנו כיאות, וכיצד להזמינו במסעדה.
ערב שכולו הרבה יין טוב ומצב רוח.
ההרצאה מתאימה לאירועים חברתיים למיניהם, ערבי מחלקה או חברה ואירועים פרטיים.
יובל גילון, איש יין מנוסה וזוכה המקום השני בתחרות פרס ירדן לקידום תרבות היין בישראל. כותב וטועם בפאנל הטועמים של פורטל היין והאלכוהול בקבוק.
מאחוריו ניסיון רב בטעימת מגוון יינות מכל העולם, וביקורים ביקבים בארץ ובחול. הוא מרבה ומקפיד לנסוע לתערוכות וארועי יין בכל העולם, לבקר ביקבים ובמקומות יצור של משקאות אלכוהוליים ולהשאר מעודכן בכל הנעשה בעולם היין והאלכוהול.