במהלך הסדנא נצלול אל תוך תרבות היין ונלמד על תהליכי הייצור של היינות השונים, זני הענבים, סוגי היינות בארץ ובעולם וסיפוריהם המרתקים. נטעם מגוון יינות, נלמד את אומנות הטעימה, כיצד להבדיל בין היינות השונים וכיצד להתאימם לאוכל. נלמד כיצד לרכוש יין ולאחסנו כיאות, כיצד להזמינו במסעדה, וכיצד להגישו בארוחה.
ובכלל ערב שכולו הרבה יין טוב ומצב רוח.
יובל גילון, איש יין מנוסה וזוכה המקום השני בתחרות פרס ירדן לקידום תרבות היין בישראל, ישמח להעניק לכם חווית יין מרתקת ולפתוח לכם צוהר אל עולמו המרתק והקסום של השיכר העתיק בעולם.