תת מחלקה
 
גילאים
קורסים > תרבות האוכל והשתיה
נמצאו 21 תוצאות
סדנא ביתית לאפיית לחם. קהל היעד- כל אחד שרוצה ללמוד להכין לחם בבית, בקלות ובזמן קצר. מה עושים בסדנא ? -מתנסים בכל שלבי יצירת הלחם -ערבוב, התפחה, עיצוב כיכר ואפייה בתנור. -לומדים להכין שאור. יתרונות האפייה הביתית -באפיה ביתית אנו בו...
קורס ברמנים 14 מפגשים פצצה של קורס. המחיר הוא לשובר של קורס אחד
השמנתם ואתם לא מצליחים להוריד בואו להוריד ומהר
השתחררתם מהצבא אם עודף משקל ולא מצליחים להוריד זה המקום
אזור:תל אביב והמרכז|כתובת:ירושליים ומרכז|קטגוריה:תרבות האוכל והשתיה - שונות
קורס קונדיטוריה מקצועי במכללת השף בירושלים. הקורס כולל חחלק עיוני וחלק מעשי. כולל גם סטאז' במאפיות.
למכירה קורס ברמנים בזמן אמיתי תל אביב, ניתן לתאם תאריך התחלה עם המועדון ולפי זמנים המתאימים לרוכש
הצג עמוד: