סדנאות > תרבות האוכל והשתיה > בוגרים
12 תוצאות
|
עמק הטל מציע לכם סדנא בת 4 מפגשים חד-שבועיים, בהדרכת אורנית חורש, בה נכין מוצרי סויה, סלטים מיוחדים, לחמים ללא שמרים ועוד.
* אפשרי להגיע למפגש יחיד, בעלות של 45 ש"ח.
טלפון : 08-9492380 עיר : עמק הטל כתובת : צמוד לכפר גבירול ולרחובות ההולנדית
|
|
לימוד והתנסות בהכנת בצקים לפוקצות ,לחם טורקי ,לחם קוקזי,פיצות ,לחמים מיוחדים בריאים
מקח מלא,ועוד הרבה
יש לצין שהסדנאות מתקימות במושב אמירים שבגליל בנוף הררי וקסום
יש אפשרות לשלב את הסדנה אם לינה בצימר
לפרטים לפנות לאיציק 046989453
טלפון : 04-6989453 עיר : אמירים כתובת : מושב אמירים
|
|
ערבי יין בביתכם, לאירועים עד 20 איש.
טלפון : 052-4200886 עיר : גמיש כתובת : בבית הלקוח
|
|
סדנאות אפיה יחודיות לאפית לחמי בריאות בעבודת יד בלבד. עבודה עם מגוון רחב של דגנים הניטחנים במקום ונאפים על אבנים. בצקים על בסיס שמרים או שאור.
סדנאות מיועדת לאלו המעונינים להתפתח כאופים של לחם בריאות וריפוי, ורוצים לשלב לחם כזה באורח חייהם.
טלפון : 054-6220210 עיר : רופין כתובת : מדרש רופין
|
|
תלמד/י לבשל לאפות ןלהתמחות הכול סוג של בישול ומאכל
המדריך הינו שף מוערך ובעל ניסיון עשיר בתחום
בואו ללמוד לבשל לכם ולחברים שלכם
טלפון : 054-5823360 עיר : רמת גן כתובת : הראה
|
|