נראה שעסקה זו כבר נסגרה. לפניכם חיפושים נוספים ועוד מודעות רלוונטיות.

פנטהאוז 4 חדרים למכירה ברמת גן, סמטת השילוח, יד לבנים

4,500,000 ₪
    תמונה 1, פנטהאוז 4 חדרים למכירה ברמת גן, סמטת השילוח, יד לבנים
    share Ad
במרכז רמת גן סמוך לבתי ספר וגני ילדים, לגבעתיים ולנתיבי תחבורה ציבוריים מרכזיים, פנטהאוס חדש ומרווח 4 חדרים 108 מ"ר בתוספת מרפסת שמש 50 מ"ר בקומה גבוהה בבניין מפואר עם מעלית, הכולל יחידת הורים מרווחת עם חדר ארונות וחדר רחצה ושירותים, שני חדר שינה מרווחים [שאחד ממ"ד עם נגישות למרפסת השירות] חדר רחצה ושירותים עם מרפסת שירות, מטבח עם פינת אוכל הפתוחים לחדר מגורים, שירותי אורחים, נוף פתוח בשלושה כיווני אוויר [מזרח, צפון ומערב] מחסן ושתי חניות מקורות צמודות.

פירוט הריהוט:
הפנטהאוס ממוקם בסביבה שקטה בסמיכות לגן שקדיה והר הבנים עם גישה רגלית מיידית ו/או ממונעת נטולת פקקים הן למרכזי גבעתיים ורמת גן [פארקים, קניונים, מרכזי מסחר, וכו'.] ולנתיבי תחבורה מרכזיים.

מאפייני הנכס

סורגים
ריהוט
מעלית
מרפסת: 1
ממד
מחסן
נגיש
דוד שמש
חניה: פרטית - מקורה
מזגן: מיזוג מרכזי

פרטים נוספים

מ"ר: 

158

קומה: 

6 מתוך 6

כניסה: 

גמיש

מחיר: 

4500000 ש"ח
שתפו את המודעהשתפו את המודעה


האתר משמש תווך בין מפרסמים לבין גולשים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים.
© כל הזכויות שמורות לאינפוטיפ בע"מ 2021 - אנרגיה חדשה ברשת המידע באתר הומלס ותוכנו מוגן ע"י זכויות יוצרים.
תקנון האתר | הצהרת נגישות